Design Rush

Storitve

Znamčenje
in zgodbe

Nekateri bi rekli, da je to naša specialnost. Vedno znova namreč znamo ustvariti unikatno zgodbo, ki vašo blagovno znamko emocionalno poveže s strankami. In seveda ustvari dolgoročen odnos.

Vsebinski
marketing

Premišljene in prepričljive vsebine na sleherni stični točki (mail, katalog, blog, socialni mediji ...) z našimi obstoječimi in bodočimi kupci. Prava beseda na pravem mestu.

E-commerce

Kvalitetno izdelana spletna trgovina ne pomeni veliko, če ji ne sledi uspešna prodaja z merljivimi rezultati. Naše radi podpišemo z ROI.

Strategija
tržnega nastopa

KOMU prodati, KAKO prodati, KJE prodati. Vedno znova in znova. Ključna nadpomenka je optimalen, proaktivni razvoj naročnika in ustvarjanje rednih strank – protagonistov blagovne znamke.

Oblikovanje
in Multimedija

Skozi podstat psihologije, marketinga in kreativnosti oblikujemo resnično vse potrebno za vaš učinkovit nastop na trgu. Delujemo tako na področju tiskanih, kot digitalnih medijev.

Spletno
programiranje in SEO

Hišno ponujamo tako front-end kot back-end programiranje. Ustvarjamo vidne spletne vizitke, strani, mesta pa vse do najbolj zahtevnih trgovin. SEO optimizacijo zagotavljamo v celotnem obdobju uporabe ali kot samostojno storitev.

Digitalni
marketing

Celosten in učinkovit nastop na spletu. Skrbno premišljeno. Od spletnega mesta pa vse do zadnje objave na socialnih medijih.

Produkcija
in Fotografija

Če danes ne komunicirate s kvalitetno fotografijo in videom, za potrošnika ne obstajate. Nudimo vam oboje.

Globex logo
Riko logo
Curasept logo
Luz logo
Stow logo
SE1
Tekstina logo
IVC
Trelleborg logo
Gremo Jest
Prevent deloza logo
3M
Nupo logo
180 Life Studio
Brot
Intelektro
Zebra patisseries logo
Que Pasa
Kerrock
Eles
Mavai
Kruhkerija Gorjanc logo
Mungo & Friends
Miss Moose
Kolpa
Guardialis
Lpe stvari logo

Partnerji o nas

mnenje SŽ – ŽIP d.o.o. - Središče Vitalis

To priliko bom izkoristila, da se Vam v imenu celotne ekipe zahvalim za ideje, ažurnost in strokovno pomoč skozi celotni postopek in seveda za nove priložnosti, ki smo jih dobili z novimi programi in objavami.

Mojca Penko, koordinatorka Središča Vitalis

mnenje KOLPA, d.o.o. Metlika

Vsako sodelovanje temelji na dobri komunikaciji in zaupanju. Ravno iz tega razloga podjetji Kolpa, d.o.o. Metlika in agencija Methodyca lahko sodelujeta, saj je to njun prioritetni cilj.

Njihovo delo temelji na izkušnjah s katerimi vedno znova navdušijo s svojo prefinjenostjo in pripeljejo svež videz, ki pripomore k boljši prepoznavnosti in nadaljnjemu razvoju blagovne znamke.

Tina Ogorevc, vodja marketinga

mnenje TEKSTINA d.o.o.

Z zaposlenimi agencije Methodyca uspešno sodelujem že vrsto let.

Priporočam jih kot kompetentnega in proaktivnega partnerja na področju marketinga.

Simeon Špruk, lastnik

mnenje ROLPAP d.o.o.

Profesionalni, ažurni, natančni, zadanejo bistvo in želje naročnika. Naročniku prevzamejo skrb in dvom ter ga na pot pospremijo z najboljšo rešitvijo!

No, to je pa najvišji stepen poverenja bi rekl čefurji. In zato sem zbral Methodyco!

Uroš Jankovič, lastnik

mnenje LEPE STVARI, Nina Kuhar s.p.

Prevzeli so me z njihovo strokovno prepoznavnostjo mojih želja, kreativnostjo, hitro odzivnostjo ter realizacijo. Tako je spletna trgovina lepestvari.fashion pregledna, funkcionalna, učinkovita ter prijazna za uporabnika. Vsekakor bi podjetje Methodyca RX zelo priporočila vsem, ki si želite razširiti prodajo na splet.

Nina Kuhar, lastnica

mnenje URTEH d.o.o.

Sodelovanje z ekipo Methodyce je zelo profesionalno. Vsi dosedanji projekti so bili izvedeni v dogovorjenem roku in na zelo visokem nivoju. Zaradi narave našega poslovanja, občasno potrebujemo tudi urgentno popravke, katere ekipa Methodyce opravi v trenutku.

Skratka super, veselimo se naslednjih projektov.

Rok Uršič, lastnik

mnenje INTELEKTRO d.o.o.

Lea in sodelavci so se naše spletne strani lotili s super idejami. Glede na našo zvrst podjetja so naredili odlično strukturo spletne strani in poskrbeli, da je spletna stran moderna in pregledna. Skreirali so nam nov logotip, s katerim smo zelo zadovoljni.

Nejc Burica, lastnik

mnenje ABSTRAKT d.o.o.

Kakovost, perfekcionizem in odzivnost, to je tisto kar smo vedno dobili od Methodyce odkar sodelujemo. Priporočam.

Tomi Češek, lastnik

Izbrani Projekti

Curasept

Curasept / Afterapid - Zasnova oglaševalske akcije

Naročnik: Vivit pharma d.o.o.

01

MethodycaLab

Methodyca Lab je dragocen arhiv, ki se skozi naše delo vsakodnevno polni z oblikovnimi, programskimi, prodajnimi, marketinškimi in poslovnimi idejami, ki niso bile (za)dušene z okviri brifa. In vaša prijava pomeni zgolj to, da vas bomo o naslednji, ki ustreza le vam, obvestili.

Instagram